أكلات إمّي
יום רביעי, 20 ביולי 2016
البيتسا طريقه عوني
المواد:
كيس طحين
القليل من الملح
خميره ملعقه كبيره
القليل من السكر
جبنه موتساريلا
الطريقه:
يعجن المواد مع الماء الفاتر
وتقرص ل ٦ دوائر وتوضع لتستريح وتخمر
بعد ان تخمر ترق ويوضع عليها مربى البندوره الاوريجانو والجبنه وباقي الخضار البصل والمرتديلات
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה